2018
Si busques vies per sentir-te millor, física i emocionalment, m'agradarà acompanyar-te, amb alguna de les activitats que realitzo.
Des d'aquí, podràs accedir a la informació de les activitats que vaig proposant. Al lateral de la pàgina i també més avall, trobaràs els centres i horaris de classes setmanals, de Tai txi i Txi kung.


CLASSES, TALLERS I ACTIVITATS 2018 
AQUÍ trobaràs els centres i horaris, per practicar Tai txi i Txi kung/QiGong i la informació actualitzada de les activitats, formacions i retirs que vaig programant.
També podem contactar pel Facebook

FORMACIONS 
• Formacions personalitzades en Educació Emocional, Tècniques de Relaxació i Gestió de l'Estrés, per empreses, escoles, hospitals i col.lectius. Junts dissenyarem la formació o taller que més s'ajusti a les vostres necessitats.
• Coordinadora i formadora del PROGRAMA TREVA, (Tècniques de Relaxació Vivencial a l'aula), una proposta d'intervenció pedagògica que contribueix a la innovació de l'educació, donant resposta a les necessitats actuals de la majoria de les aules, incorporant la relaxació, la meditació i el Mindfulness.
• Formacions d'Interioritat.
• Tallers de Creixement Personal i Equilibri emocional.
ACOMPANYAMENT
Si cerques algú que t'acompanyi de forma individual, per aprendre a relaxar-te, treballar la respiració i sentir que pots viure, des del centre i la serenitat, un moment que se't fa difícil o per sentir-te amb més eines davant d'una malaltia, escriu-me i trobarem la millor via.

Programa de formació hospitalària:
 EINES D’ATENCIÓ EMOCIONAL A L’INFANT MALALT I LES FAMILIES. COMUNICACIÓ DE MALES NOTICIES I GESTIÓ DEL DESGAST EMOCIONAL PROPI.


Powered by Blogger